Om boligerne

Indretning

Boligerne i Rosenlunden er i et plan og er på alle måder praktisk indrettede – også på længere sigt, hvis beboernes fysiske forudsætninger ændrer sig. Der er for eksempel ingen dørtrin, og alle boliger bygges med reelle og overskuelige rum – uden for mange hjørner og skæve vinkler.

Boligerne er 98 m2, fordelt på 2 værelser samt åbent køkken/alrum

Se tegninger her

Alle boligerne er udstyret med ovn, kogeplader, emhætte, køleskab, fryser og opvaskemaskine.

Alle boliger har desuden:

Udendørs

De enkelte huse ligger på hver deres grund, og er placeret optimalt i forhold til solen med egen lille have. Grundene er på mellem 347 m2 - 539 m2.

Hertil kommer et grønt fællesområde, tilgængeligt for alle beboere, et område som kan fungere som et mødested i det daglige. Se visualiseringer her.

Hele boligområdet er placeret i naturskønne omgivelser og er tæt på blandt andet Golfbane, naturområdet med strandengene ved Gyldensteen Gods, Fredskoven og Bogenses smukke kyststrækning med både havn, badestrande og marina.

Bogense har desuden bibliotek, svømmehal, lægehuse og et velfungerende handelsliv.

Du kan læse mere om Bogense By og Nordfyn her

Grønne boliger med moderne varmepumper

Alle boliger er lavenergiboliger med et meget lavt energiforbrug. Boligerne opvarmes med en luft-vand varmepumpe som har en meget høj udnyttelsesfaktor.

Boligernes energirigtige udformning betyder, at der er lavt energiforbrug og dermed lave omkostninger til el, vand og varme. Der er et teoretisk beregnet forbrug til opvarmning, varmt brugsvand samt el til ventilation på 1029 kWh el om året.

I praksis betyder det en varmeregning på kun ca. 2.500 kr. pr år.

Se energiberegningen her

Dertil kommer, at der både i byggeriet af boligerne og i brugen af dem efterfølgende udledes langt mindre CO2 end der gør i konventionelle boligområder.

Beliggenhed

Rosenlunden er placeret i den del af Bogense, der udvikler sig meget disse år. Det betyder, at byen og dens muligheder rykker tættere og tættere på boligområdet.

Der er ikke langt til detailhandel, dagligvarebutikker og offentlig transport.

Rosenlunden Ejendomme A/S arbejder med muligheder for udlevering af dagligvarer til beboere med behov for hjælp.

Nyeste tiltag

Se samlet oversigt og situationsplan over området her

Rosenlunden Ejendomme A/S · Adelgade 90 · 5400 Bogense